perjantai 15. maaliskuuta 2013

Sydän jäi Sydneyyn

Oikeesti. Kuinka rasittavaa on käydä läpi näitä satoja kuvia reissusta...

Jotain voisin kirjottaa vielä Sydneystä... Saavuin sinne jonain tammikuun tiistaina Melbournesta, yöbussilla eli heräsin siihen että pysähdyttiin johonkin. Vähän aikaa harhailtuani ja pitkään käveltyäni pääsin hotellille ja suoraan huoneeseen, jee! En ehtiny nokosille kun katsoin että telkkarissa mainostettiin Ellen DeGeneresin shown kuvauksia oopperatalolla joten lähdin käppäilemään sinne! Harmi ettei itse Elleniä paikalla ollut ja yleisökilpailun palkinto matka Kaliforniaankin oli mulla jo maksettuna ;)Ekana päivänä en varmaan muuta erikoista tehnytkään ja toisesta päivästä kirjoittelin täällä.

Kolmantena päivänä torstaina kävin (ehkä?) kaupoilla päivällä ja illalla lähdin seikkailemaan temppeliin. Selvisin erittäin hyvin kahdella eri junalla perille vaikka mulle sanottiin että ei kannata junalla tulla kun se toinen linja menee niin satunnaisesti, mieluummin vaikka junalla ja bussilla tai taksilla... Noo mun mielestä kerran tunnissa ei oo mitenkään satunnaisesti joten junilla menin ;)
Tunsin itseni kovin vaaleaksi tongalaisten nuorten rinnalla...

Vikana päivänä lähdin taas käppäilemään kasvitieteelliseen puutarhaan ja oopperatalolle yms. Jonkun hääkuviakin siellä otettiin, mur.
Kävin myös Australian Museumissa (liput ehkä 10 e?) katsomassa jälleen dinosauruksia ja aboriginaaleja. Ah, niin eksoottista.Sydneystä eli koko Ausseista lähdin sitten aikaisin lauantaiaamuna ja siinäkin oli oma säätönsä kun yritin vahvistaa mun lentokenttäkuljetusta ja mulle sanottiin et ei tällänen aamulähtö onnistu ja sitten se olikin joku eri firma joka sen järjesti ja jouduin roikkumaan aivan liian kauan puhelimessa, kalliiks tuli sitten se halpa kyyti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti