lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kalifornia!

Kaliforniasta ei oo kauheesti kerrottavaa. Majailin viikon (tammi-helmikuun vaihteen) yhen tutun tutun perheen luona San Josessa siis. Amerikan tyyliin kaikki oli kaukana joten en siellä itekseni liikkunu oikein mihinkään. Onni oli kuitenkin että järjesty ilmainen majoitus. Kävin vaatekaupoilla yhtenä päivänä ja perheen äidin kans ruokakaupoissa (ahhh kaikki on niin halpaa ja erilaista) ja osallistuin joihinkin kirkon toimintoihin ja kotona pelattiin erilaisia pelejä ja katsottiin elokuvia ja syötiin ja siinä se viikko lähinnä menikin.

Toi perhe järkkäs et joku mies (apua en muista enää nimee) vei mut kirkon instituuttiin ja oli kyllä niin outoo etten tiedä mistä alottaa :D Tai siis outoa oli että minä höpötin koko automatkan ja sillä tyypillä ei ollu mitään sanottavaa. Kyselin ummet ja lammet ja se ei kyselly mitään. Sanoin jotain mun reissusta mut ei tuntunu sekään kiinnostavan. Jossain vaiheessa se kysy että tykkäänkö swing tanssista (se oli joku pro tanssija) ja taisin vaan pyöräytellä silmiäni... Mutta tästä huomasin että oikeesti maailmaan mahtuu niin paljon erilaisia ihmisiä jotka tykkää erilaisista asioista. Mun lähipiirini tykkää tietty (edes vähän) samanlaisista asioista kun yhdessä viihdytään joten olihan toikin ihan silmiä avaavaa olla ihmisen kans kenellä on aivan erilaiset oleellisuudet elämässä.

Anyway, ennen instituuttia oli ruokailu ja menin sen perässä hakeen ruokaa ja kun olin saanu lautaseni täyteen niin se mies oli jo kadonnu istuun jonnekin ja sit yritin etsiä sitä, löysin jonkun jonka selkä näytti vähän tutulta ja istahdin alas toivoen että se oli sama tyyppi :D Aika hiljasta oli, ei häitä siis meille.

Yks lempparijuttu oli kun olin ekana sunnuntaina tavannu joitain nuoria kirkossa, en kauheesti kenenkään kanssa jutellu mutta esittelin ainakin itseni monelle ja muutama tyyppi jäi mieleen. Sit seuraavana sunnuntaina oli isompi kokous jossa oli paljon väkee mutta näin siellä niitä samoja tyyppejä kuin ed. sunnuntaina ja monet tunnisti mut ja moikkaili ja olin niin ihana fiilis että jee mähän oon kuin kotonani. Ja yks tyyppi oli ihana kun se käveli mun ohi, moikkas ja silitti selästä. Olin aivan xxx vaan. Ahh.

Mutta 
Tässä mun ostokset hahahaha.


Joo, vaikkei Kaliforniassa hirveesti tullu tehtyä tai koettua niin oli ihanaa olla mukana amerikkalaisen perheen arjessa ja esim. verrata Suomeen mitkä jutut on paremmin ja mitkä huonommin. Ei sillä että mitään muistaisin tähän hätään mutta toivottavasti kirjotin jotain päiväkirjaani :D Ja ihanaa että kaikki järjestyi koska noin viikkoa aikaisemmin mulla ei ollut yöpaikkaa Kaliforniassa xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti