sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Perfect Perth & WA

Saavuin Perthiin siis aikaisin aamulla torstaina 10. tammikuuta. Merja lapsineen haki mut kentältä ja mentiin piknikille King's Parkiin.


Sitten mentiin majapaikkaamme Merjan vanhojen vaihtarivanhempien luokse ja menin pikku päikkäreille ja heräsin 19 tuntia myöhemmin seuraavana aamuna...

No, sit lähettiin katsoon taas paikkoja ja ajettiin rannikkoa pitkin ja katseltiin rantoja ja käytiin jätskillä.




Illaks Merja oli järjestäny mulle sokko(tupla)treffit! Hahaa. Käytiin meidän kirkon temppelissä isommalla porukalla ja sitten haettiin (edelleen harmi vain porukalla) ruokaa ja mentiin Hyde Parkiin syömään ja sitten vielä nelistään churroille. Nyt kun katson kartasta noita paikkoja niin oonkin ollu ihan Perthin keskustassa näköjään, heh.






Seuraavana päivänä lauantaina mentiin Perthin eläintarhaan! Kuuma oli...





(Joani noi kilpikonnat ei oo mun lempieläimiä, ettäs muistat...)


Lauantai-iltana ajettiin sitten Merjan kotikaupunkiin Narroginiin, parin tunnin päähän Perthistä. Aivan ihana pikkukaupunki!



Narroginissa olin sitten keskiviikkoon asti. Kauheesti mitään erikoista ei puuhailtu mutta olikin ihana vain olla. Sammuin iltasin aika aikasin ja 10 tunnin unet tais tulla aina ;) Syötiin kengurua, oli tosi hyvää! Hmmm kuuma oli koko ajan ja yks päivä käytiin jonkun tutun altaalla polskimassa. Voi kun Suomessakin olis käyttöä tollasille...
 

Kiitos Merja, katsotaan kuinka pian palaan Perthiin ;)

1 kommentti:

  1. Siis, kysehän ei ollut sun lempieläimestä,vaan mikä eläin haluaisit olla ;)
    Ihania kuvia ja maisemia! vikassa kuvassa näyttää ku altaassa ois jättietana.....

    VastaaPoista